Toimitusehdot

/Toimitusehdot
Toimitusehdot2016-03-29T08:32:47+00:00

Toiminimi Olli Siltanen pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin teknisen ongelman tai hintavirheen takia. Sivuillamme https://www.gepsi.fi olevat tuotteet on hinnoiteltu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Osaan tuotteista saattaa tulla pientoimituslisä. Mahdollinen pientoimituslisä kerrotaan aina ennen tilauksen toimittamista.

Tilaaminen:

Tilaamalla sivuiltamme asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Tilaajan on oltava vähintään 15-vuotias. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse olli.siltanen@gepsi.fi tai 0404606895.

Toimitustavat:

Tilaus lähetetään asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postitse (pääsääntöisesti) tai kuriiripalvelun välityksellä. Myös liikkeestä voi niin sovittaessa noutaa tuotteita.  Toimituskulut määräytyy tuotteen painon mukaisesti Itellan hinnaston mukaan lisättynä maksutavasta riippuen postiennakkomaksulla sekä mahdollisilla pakkauskuluilla max. 5,00€. Huomioithan, että Itellan hinnaston hintaan lisätään aina alv 24%.

Maksutavat:

Ennakkomaksu – saat tilattuasi pankkiyhteystiedot ja ohjeet maksua varten. Postiennakolla tuote toimitetaan sovittuun osoitteeseen. Kuitti ostosta tulee tuotteen mukana tai sähköpostitse pdf tiedostona.

Toimitusaika:

Tilaus toimitetaan ennakkomaksun kirjauduttua Tmi Olli Siltanen tilille ja postiennakolla 1-2 vrk:n kuluessa edellyttäen, että tuotetta on varastossa tai tavarantoimittajalta saatavilla heti.

Palautusoikeus:

Tmi Olli Siltanen noudattaa kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Asiakas voi palauttaa käyttämättömän tuotteen 14 päivän ajan vastaanotettuaan tuotteen. Peruutusaika lasketaan siitä päivästä lähtien, kun asiakas vastaanottaa tuotteen.

Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Puhelimella ei saa soittaa tai vastaanottaa puheluita, koska tämä ei ole liikkeessäkään mahdollista. Puhelimen suojamuoveja tai -tarroja ei saa irrottaa. CD-levyjen tulee olla sinetöityjä. Myyntipakkauksen kaikkine osineen tulee olla myyntikuntoinen.

Palautuskustannukset maksaa asiakas. Kauppasumma palautetaan täysimääräisenä 10 arkipäivän kuluessa siitä, kun Tmi Olli Siltanen on vastaanottanut palautuksen. Mikäli ehdot eivät täyty, Tmi Olli Siltanen ei ole Kuluttajansuojalain mukaan velvollisuutta ottaa tuotetta vastaan (Kuluttajansuojalaki 6. luku 23§).

Yritysten välisessä kaupankäynnissä ei sovelleta Kuluttajansuojalakia.

Peruutusta ja palautuksia koskevissa asioissa tulee ottaa aina yhteyttä Tmi Olli Siltanen  olli.siltanen@gepsi.fi tai 040-4606895.